søndag 15. juli 2012

Opplever San Antonio og Amerikansk fotball

 Her er molå i Alamo. Her fekk me helsa på David Crockett, såg hårlokken hans i det minsta:) Ein ganske interessant opplevelse. Det var eit slag som sto her i San Antonio mot meksikanerane.

















 Me drog på båttur på SA river. Ein tur som varte  i 45 min. Der båtføraren fortlate litt om det me såg undervegs. Me fekk også sjå eit brudepar som gav kvarandre sitt ja ved elva:) Ein flott tur i deilig varmt ver.

 Etter båtturen måtte molå til sjekk med armen. Alt såg bra ut, må sjekkast opp når me kom heim. Legen var veldig koseleg. Lurte på om han kunne komma på besøk til oss i Norge med sine 4 barn. Anbefalte oss til å dra til Utah.
Om kvelden drog me på amerikansk fotballkamp. Det var topp syntes S. Typisk amerikansk oppleving, veldig langtekelig med mange pausar. Men ein artig opplevelse. Kampen starta 30 min etter skjema og varte i 3 timar, med 4 omgangar a 15 min.
 Kampen var mellom San Antonio Talions og Arizona. Her helse molå på makoten til Talions. Slo seg til hodet når han såg armen til molå.
 Ein veldig jamn kamp. Men Talions slo Arizona 61-60.

Ein undergang rett idnav hotellet vårt. Blir opplyst om kvelden i ulike farger. I morgon reiser me vidare til Huntsville. Rett før me setter nasen på veg heim.

2 kommentarer:

  1. Hei på deg. Moro å følge med på bloggen. Er innom hver dag, men ikke så flink til å legge fra meg en hilsen. :) ser ut som dere har en superfin tur med masse opplevelser.
    Dette kan dere nok leve på lenge. :)
    Klem fra Eli og guttane

    SvarSlett
  2. Heia! så kjekt at du følge med oss:)Masse flotte minner. Håper dere har det bra også. Gleder oss til å treffe dere igjen:) S og L gleder seg til kommme hjem. Gi gullene en god klem fra tante:)

    SvarSlett